Dekorasyona Uygun Salon Oturma Grupları

Evinizi sıfırdan dayayıp döşemek isteyen bir çift misiniz? Ya da evinizin dekorunu değiştirme gibi bir düşünceye mi sahipsiniz? Bu konularda evin mobilya yerleşimi planında seçim yapma konusunda titiz davranarak evinizi hem güzelleştirebilir hem de dekorasyonunu başarılı bir şekilde sürdürmüş olursunuz. İlk olarak evin vazgeçilmez ve aynı zamanda önemli bir mobilya ürünü olan salon oturma grupları almak istiyorsunuz.

Karen Oturma Grubu – Evodam Mobilya

Karen Oturma Grubu – Evodam Mobilya

Salon oturma grupları her evin dekoruna uygun birçok model ve farklı çizgileri ile eve uyum sağlamaktadır. Bu uyum sürecini evin diğer takımlarına, duvar boya renklerine göre ayarlanırsa çok hoş bir atmosfer sağlayarak evinize gelen misafirlerinize ne kadar elit olduğunuzu gösterebilirsiniz. Bu oturma grupları her bütçeye uygun olarak piyasada yer almakla birlikte müşterilere büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Genel olarak salonların gösterişi için oturma gruplarının tam ortada yer alması ve sayı bakımından bir 3’lü bir 2’li ve iki tekliden oluşan grupların standart sayısıdır. Tabi salon takımları ve oturma gruplarının birbirinden ayrılmayan yuvarlak, köşeli modelleri de vardır. Bu tamamen tüketicinin kararına bırakılmıştır.

http://www.evodam.com.tr/aysa-oturma-grubu.html

Ayşa Oturma Grubu – Evodam Mobilya

Oturma gruplarının özellikleri

Oturma grubunun kaliteli malzemelerden yapılmış olması ve dayanırlık süresini uzun zaman sürebileceği takımlar vardır. Uygun bir fiyata uygun bir salon oturma grubu bulmanız mümkündür. Modern salon oturma grupları konforlu ve rahat olması ile birlikte geniş salonlara çok iyi ayak uydurmaktadır. Ayrıca oturma grubunun ayakları parke veya ahşaplarınıza zarar vermemektedir. Normal gruplara göre daha sıradan olmayıp kendi tarz ve çizgisi ile salonlara farklılık katmaktadır. Tasarımcılar her desenden tüketici isteklerini karşılayarak daha yaratıcı ve modern oturma gruplarını müşterilerle buluşturmaktadır. Müşteriler sadece satın almaya karar verdiği bir oturma grubuhakkında bilgiler alarak huzur içinde alışveriş yapabilirler.

http://www.evodam.com.tr/karizma-koltuk-takimi.html

Karizma Oturma Grubu – Evodam Mobilya